top of page

Jeg har en drøm, en vision og en mission

Jeg drømmer om, at vi alle har så god kontakt med os selv, at vi til enhver tid kan regulere os og skabe ro, når der er brug for det.


Min vision er, at det kan vi! Vi kan komme til at blive i stand til at regulere os selv og skabe trivsel og sundhed på alle plan – både mentalt og fysisk. Så vi undgår, at stress bliver en vane at have i vores liv, og undgår at føle os overvældede af ydre pres.

 

Så vi i stedet kan skabe så meget ro i vores krop og sind, at vi kan tage gode beslutninger, der matcher dem, vi er, og det, vi drømmer om – både i vores privatliv og vores karriereliv.


Vi skal bare vide hvordan.

Lotusstilling skov_edited_edited.jpg
LeaFARVE.jpg

At vise dig det er min mission. Jeg er her for at introducere og guide dig hen til det sted, hvor du har allermest ro, hvor du kan yde dit allerbedste, og hvor du tager dig selv først.

 

Din trivsel starter hos dig. Din trivsel smitter af på dine omgivelser, og de vil elske dig for din energi, ro, udstråling og den selvsikkerhed, du indeholder. Når du tager din trivsel hjem, tager du ansvar for, hvordan du har det, og du vil herudfra skabe det liv, som du drømmer om.

Jeg ved, hvordan det bedste bringes frem

Jeg har i mange år arbejdet med at bringe det bedste frem i de mennesker, jeg har mødt i mit arbejdsliv. Jeg har altid interesseret mig for, hvordan jeg kunne skabe positiv forandring.

I mit arbejde med at skabe Bevidst Ro - både i mig selv og som virksomhed - har jeg fyldt min rygsæk med en masse viden og et stort arsenal af konkrete værktøjer.

Derfor får du en super kompetent og meget erfaren sparringspartner, når din vej mod at skabe bevidst ro i dit liv starter ved mig.

Skøre Pampas

01

Ayurvedisk Sundheds- og

Livsstilskonsulent
NAYA Academy

Jeg er aktuelt i gang med en uddannelse inden for ayurvedisk sundhedsvidenskab, som også kaldes 'Livets Videnskab'. Her er der med viden om kost, fordøjelse, yoga, meditation og åndedræt fokus på, hvordan kroppen sættes i den mest optimale selvhelbredende tilstand.

03

Pranayama Teacher
Sat Nam Academy

På denne uddannelse har jeg fået en stor del af min viden om åndedrættet og dets mange facetter. Jeg har især fået indøvet en palette af åndedrætsteknikker, men også fået viden om vejrtrækningens anatomi, pranacirkulering, nervesystemet, emotionel healing og auramagnetisme.

05

'Den Motiverende Samtale'
Grunduddannelse på MICenter

07

'Den Offentlige Lederuddannelse'
Center for Offentlig Kompetenceudvikling

02

Kundalini Yogalærer
Sat Nam Academy

Jeg er uddannet på Essens Yoga Uddannelsen, og det har givet mig en bred viden om alt fra anatomi og fysiologi over veje til mental udrensning og til læren om mantralogi, chakraer, intuition og måder at åbne porten til sjælen på - foruden selvfølgelig alle kriyaerne (øvelserne) i Kundalini Yoga.

04

Access Bars® behandler
Buddhas Ro

På kurset i Access Bars lærte jeg de konkrete teknikker, der bruges i behandlingsformen. Udover tryk og håndstillinger indebærer det et godt kendskab til de 32 punkter, der repræsenterer forskellige aspekter af vores liv, og som hele konceptet er bygget op omkring.

06

NLP Practitioner Coach
Mindstep

08

Socialrådgiver
Aalborg Universitet

Anker_edited.jpg

Jeg har selv gået vejen

Jeg har mange gange mødt mine egne grænser og har taget mine slag for at passe på mig selv, og det har ikke kunnet være anderledes, for hvis jeg skal være noget for andre, må jeg først og fremmest være noget for mig selv.

 

Det, jeg tilbyder dig, er værktøjer, som jeg selv bruger for at udvikle mig og være den allerbedste udgave af mig selv. Og jeg ønsker af hele mit hjerte at give det videre til dig – FORDI DE VIRKER!


Jeg glæder mig rigtig meget til at samarbejde med dig, og jeg vil med mine redskaber bringe det bedste frem i dig, så du kan leve dit fulde potentiale, både hjemme og på arbejdet. Det eneste spørgsmål, der står imellem vores samarbejde, er: Er du klar?
 

Kontakt mig, og så finder vi ud af, hvordan jeg allerbedst kan hjælpe dig eller din virksomhed hen mod højere trivsel, mere sundhed, energi, overskud, fokus, glæde og lethed.

bottom of page