top of page

Som leder skal du gå forrest: Brug lederforløb til at sørge for, at du er mentalt i form til det

Velkommen til en livsforandrende rejse, skræddersyet kun til dig i din rolle som leder.

 

Mine lederforløb er designet til at hjælpe dig med at opnå øget bevidsthed, mental sundhed og trivsel – både i dit indre liv og i dit omgivende liv, for de to områder er uløseligt forbundet.

Guidet meditation
Laptop Arbejde

Her handler det om dig, din udvikling og dine mål.

Det handler om, hvordan du står stærkt i dig selv, så du kan være den bedste leder for dine medarbejdere.

Metoder og værktøjer i den rette kombination for dig

Når jeg arbejder med lederforløb - primært i 1:1-sessioner, men det kan også være i mindre ledergrupper - trækker jeg på den unikke kombination af erfaring, jeg har. Jeg har nemlig selv både uddannelses- og erfaringsmæssigt mange år på bagen som leder, men jeg har samtidig specialiseret mig i en række forskellige metoder og værktøjer, som er virksomme og powerfulde, når det handler om at skabe øget bevidsthed og udvikling som leder.

 

De tre værktøjer, jeg først og fremmest trækker på, er:

Opnå
åndedrættets magi

Vores åndedræt er vores livs kraftcenter, og med de rette teknikker kan du opdage dets utrolige potentiale. Gennem et lederforløb vil du lære at mestre åndedrættet som en nøgle til stressreduktion, indre ro og energi. Åndedrætsteknikker er hjertet i din rejse mod et mere afbalanceret sind og krop.

Udforsk Kundalini Yogaens kilde

Kundalini Yoga er en kraftfuld kilde til vitalitet og indre bevidsthed. Ved at bruge yoga i lederforløb vil du opleve dybe fordele såsom øget fleksibilitet, styrke og spirituel vækst. Du vil opdage en dybere forbindelse til dig selv og en stærkere indre ro. Kundalini Yoga er mere end blot fysiske øvelser. Det er en rejse ind i dit indre selv, hvor du kan udforske og forvandle dine tanker, følelser og adfærdsmønstre. 

Find ro i
meditationens stilhed

Meditation er nøglen til at berolige sindet og finde klarhed. Under et lederforløb vil jeg guide dig gennem meditationsteknikker, som vil hjælpe dig med at frigive stress, forbedre fokus og opnå en dyb, indre ro. Du vil opdage, at meditation er en vej til at finde svar på livets spørgsmål og forbindelse til dit sande selv.

Anker_edited.jpg

Værdifulde værktøjer for livet

Som din personlige guide og støtte på denne rejse, vil jeg tilpasse hver session til dine unikke behov og mål. Jeg er her for at motivere, støtte og inspirere dig, mens du udforsker de kraftfulde værktøjer, jeg tilbyder. Sammen vil vi skabe et skræddersyet program, der passer perfekt til dig.

Efter et lederforløb vil du ikke kun have oplevet de utrolige fordele ved åndedrætsteknikker, meditation og Kundalini Yoga, men du vil også have erhvervet dig værdifulde værktøjer, som du kan bruge resten af livet. Din rejse mod øget bevidsthed og trivsel starter her, men fortsætter, selv når vores sessioner er afsluttet.

 

Lad os sammen skabe en unik vej, der giver dig den udvikling som leder, du ønsker. Kontakt mig i dag for at begynde din personlige udviklingsrejse.

Velkommen til din powerfulde transformation!

Praktiske oplysninger

Skyer ved solnedgang

1

Indhold og krav

Forud for opstart af et lederforløb har vi en (gratis) samtale, hvor jeg sporer mig ind på dig og dine udviklingsmæssige behov.

Herudfra skræddersyr jeg sessionerne, så indholdet i dem bliver målrettet dig og din aktuelle situation. 

2

Tid og sted

1:1-sessioner kan enten foregå i din virksomhed eller i kliniklokaler i  MindstepHuset, Gugvej 138, 9210 Aalborg SØ.

Hvis der er andre steder - fx i naturen - hvor det kan være meningsfuldt at afholde sessioner, er det også muligt.

3

Omfang og pris

Hver 1:1-session har en varighed på 45 minutter og koster kr. 1.450. Der kan købes klippekort med 5 sessioner for kr. 6.500.

Priser er eksklusiv moms, som vil fremgå af faktura med betalingsspecifikationer.

bottom of page