top of page

Få styr på trivsel og mental sundhed:
Oplev kraften i åndedrættet

I en travl verden, hvor deadlines og forpligtelser ofte styrer vores dage, kan vi nemt komme til at glemme den mest fundamentale kilde til vores velbefindende - vores åndedræt.

 

Vores åndedræt er ikke blot en refleks, det er en kraftfuld nøgle til øget trivsel og mental sundhed, som kan forvandle måden, vi arbejder og lever på.

kvindelige Underviser
Forretningsmøde

Min skræddersyede åndedrætsworkshop er skabt til at introducere jeres virksomhed for de utallige fordele ved at forstå og anvende bevidst åndedræt i jeres dagligdag.

 

Jeg fokuserer ikke blot på teorien, men også på praktiske teknikker, som medarbejderne kan tage med sig straks og integrere i deres professionelle liv.

Hvad kan I forvente?

Min åndedrætsworkshop leverer en dybdegående forståelse af, hvordan åndedrættet påvirker vores krop og sind. Vi dykker ned i vigtige emner som stresshåndtering, fokusforbedring og øget energi gennem åndedrætskontrol.

 

Det handler ikke kun om at trække vejret; det handler om at trække vejret med formål.

Lær konkrete og praktiske åndedrætsteknikker

Jeg tror på at gøre læring håndgribelig og anvendelig. Derfor omfatter min workshop trin-for-trin-vejledning i en række åndedrætsteknikker, som medarbejderne kan tage i brug med det samme. Disse teknikker er skræddersyet til at hjælpe med at forbedre koncentration, reducere stressniveauet og øge den mentale klarhed.

Maksimer potentialet med bevidst åndedræt

Et bevidst åndedræt kan forvandle hele jeres organisation. Det kan skabe mere produktive medarbejdere, der er bedre rustet til at tackle udfordringerne i en konkurrencepræget verden. Workshoppen er målrettet virksomheder, der ønsker at investere i deres medarbejderes velbefindende, og som anerkender den tætte forbindelse mellem åndedræt og præstation.

Anker_edited.jpg

Skab en sundere og mere produktiv arbejdsplads

Tiden er kommet til, at medarbejdere kan profitere

af at lære at tage kontrol over deres åndedræt og dermed deres trivsel.

 

På min åndedrætsworkshop lærer jeg jer, hvordan I trækker vejret med formål og bruger åndedrættet til aktivt at forbedre hverdagen.

Mit foredrag om åndedrættet skræddersyes til at imødekomme behovene i jeres virksomhed. Derudover er der også mulighed for, at jeg kan udvikle særligt tilrettelagte workshops og forløb, som retter sig mod bestemte udfordringer eller ønsker, som I aktuelt står med. 

Jeg vil se frem til at arbejde sammen med jer for at realisere medarbejdernes fulde potentiale gennem kraften i åndedrættet.

Praktiske oplysninger

Skyer ved solnedgang

1

Indhold og krav

Forud for afholdelsen af en workshop, et foredrag eller et undervisningsforløb har vi samtaler, hvor din virksomheds og dine medarbejderes behov afklares. Herudfra skræddersyr jeg en løsning, der målrettes specifikt i forhold til jeres situation og ønsker om udvikling.

2

Tid og sted

Både workshop og forløb tilpasses tidsmæssigt jeres individuelle ønsker og behov.

Jeg kommer gerne ud og afholder både workshop, foredrag og længerevarende forløb i jeres virksomhed, men der kan også aftales en anden lokation efter jeres ønske.

3

Omfang og pris

Da alle foredrag, workshops og undervisningsforløb skrædder-syes ud fra jeres ønsker og behov, laver jeg individuelle tilbud.

 

Der aftales en samlet pris excl. moms forud for indgåelse af samarbejde, Afklarende samtaler - både med og uden efterfølg-ende aftale - er altid gratis. 

bottom of page