top of page

Skab din unikke vej mod bevidsthed og
trivsel med personlige 1:1-sessioner

Velkommen til en livsforandrende rejse, skræddersyet kun til dig.

 

Mine 1:1-sessioner er designet til at hjælpe dig med at opnå øget bevidsthed, mental sundhed og trivsel – både i dit indre liv og i dit omgivende liv.

 

Her handler det om dig, din udvikling og dine mål.

Wellness Coach

Metoder og værktøjer i den rette kombination for dig

I 1:1-sessioner trækker jeg på de forskellige metoder og værktøjer, som jeg er uddannet i og har erfaring med virker - men jeg gør det i lige præcis det omfang og den kombination, som matcher dine behov og ønsker. Det vigtigste vil altid være, at jeg hjælper dig med at få skabt lige præcis den forandring, som du har brug for, og som varer ved.

 

De tre værktøjer, jeg først og fremmest trækker på, er:

Opnå
åndedrættets magi

Vores åndedræt er vores livs kraftcenter, og med de rette teknikker kan du opdage dets utrolige potentiale. Gennem vores 1:1- sessioner vil du lære at mestre åndedrættet som en nøgle til
stressreduktion, indre ro og energi. Åndedrætsteknikker er hjertet i din rejse mod et mere afbalanceret sind og krop.

Udforsk Kundalini Yogaens kilde

Kundalini Yoga er en kraftfuld kilde til vitalitet og indre bevidsthed. Med vores personlige forløb vil du opleve de dybe fordele af Kundalini Yoga, såsom øget fleksibilitet, styrke og spirituel vækst. Du vil opdage en dybere forbindelse til dig selv og en stærkere indre ro. Kundalini Yoga er mere end blot fysiske øvelser. Det er en rejse ind i dit indre selv, hvor du kan udforske og forvandle dine tanker, følelser og adfærdsmønstre. 

Find ro i
meditationens stilhed

Meditation er nøglen til at berolige sindet og finde klarhed. Mine 1:1- sessioner vil guide dig gennem meditationsteknikker, som vil hjælpe dig med at frigive stress, forbedre fokus og opnå en dyb, indre ro. Du vil opdage, at meditation er en vej til at finde svar på livets spørgsmål og forbindelse til dit sande selv.

Anker_edited.jpg

Værdifulde værktøjer for livet

Som din personlige guide og støtte på denne rejse, vil jeg tilpasse hver session til dine unikke behov og mål. Jeg er her for at motivere, støtte og inspirere dig, mens du udforsker de kraftfulde værktøjer, jeg tilbyder. Sammen vil vi skabe et skræddersyet program, der passer perfekt til dig.

Efter vores 1:1-sessioner vil du ikke kun have oplevet de utrolige fordele ved åndedrætsteknikker, meditation og Kundalini Yoga , men du vil også have erhvervet dig værdifulde værktøjer, som du kan bruge resten af livet. Din rejse mod øget bevidsthed og trivsel starter her, men fortsætter, selv når vores
sessioner er afsluttet.

 

Lad os sammen skabe en unik vej, der fører dig til det liv, du længes efter. Kontakt mig i dag for at begynde din personlige udviklingsrejse.

Velkommen til din powerfulde transformation!

Praktiske oplysninger

Skyer ved solnedgang

1

Indhold og krav

Forud for opstart af 1:1-sessioner har vi en (gratis) samtale, hvor jeg sporer mig ind på dig og dine udviklingsmæssige behov.

 

Herudfra skræddersyr jeg sessionerne, så indholdet i dem bliver målrettet dig og din aktuelle situation. 

2

Tid og sted

1:1-sessioner kan enten foregå hjemme hos dig eller i kliniklokaler i  MindstepHuset, Gugvej 138, 9210 Aalborg SØ.

Hvis der er andre steder - fx i naturen - hvor det kan være meningsfuldt at afholde sessioner, er det også muligt.

3

Omfang og pris

Hver 1:1-session har en varighed på 45 minutter og koster kr. 888. Der kan købes klippekort med 5 sessioner for kr. 4.000.

Der betales enten kontant, via bankoverførsel eller MobilePay efter hver session eller forud ved køb af klippekort.

bottom of page